Op zoek naar een tandarts in Echt

By | 29/06/2010

U bent op zoek naar een tandarts in de omgeving Echt, Susteren en Maasgouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Alexia Kliniek is gevestigd in Echt en neemt nog patiënten aan. De Alexia Kliniek, dochter van de Amalia Kliniek, biedt u alle tandheelkundige behandelingen die u wenst. Van reguliere tandheelkunde  tot en met chirurgische ingrepen. Schrijf u in als patiënt in onze tandartspraktijk . Onze tandartsen bekijken samen met u wat uw wensen zijn passend bij de mogelijkheden en natuurlijk binnen uw budget.

Wij nemen nog wel patiënten aan.

De Alexia Kliniek | voor een mooi en gezond gebit.

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw BSN nummer

  Uw geslacht (verplicht)
  ManVrouw

  Uw voorletter(s) (verplicht)

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw geboortedatum (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw mobiel nummer


  Zoektermen: