Tandartspraktijk Echt: aandacht voor kinderen

By | 19/11/2010

Speciaal voor de allerkleinsten onder ons heeft de Alexia Kliniek een speciale wachtruimte ingericht voor kinderen. Gaat u met uw kind naar de tandarts dan kunt u met een gerust hart uw kind meenemen. In deze ruimte is naast speelgoed ook een videohoek aanwezig.

De Alexiakliniek heeft ook medewerkers in dienst die het leuk vinden om met kinderen om te gaan. Met een beetje extra aandacht kom je er. Voor de kinderen die bang zijn voor de tandarts hebben we onze ervaren angstcoach Carola.

Kortom uw kind en uzelf zijn van harte welkom in onze moderne tanartspraktijk waar patiënten en zorg voor uw gebit voorop staan.

PS: wist u dat het verstandig is om met uw kind vanaf twee jaar op bezoek te gaan bij de tandarts. De tandarts zal samen met u de eerste tandjes bekijken en uw kind laten wennen aan een tandartsbezoek. We hebben voor het eerste bezoek van uw kind aan onze praktijk een leuk presentje klaarliggen. Bel ons voor een afspraak op 0475-486300 of vul het onderstaande formulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Zoektermen: