Kindertandverzorging en kindertandheelkunde in Limburg

By | 01/12/2010

Bent u op zoek naar een goede tandartspraktijk voor uw kind in de regio Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers die zich richten op kindertandheelkunde staan graag voor u en uw kind klaar. Als uw kind niet durft of angst heeft voor de tandarts dan hebben we ook een angstcoach ter beschikking. Deze wordt meestal geheel door de verzekering vergoed. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Goede mondzorg is belangrijk zeker bij kinderen. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor uw kind. Daarnaast hebben we een leuke wachtruimte ingericht speciaal voor kinderen. Ben zuinig op het gebit van uw kind en maak een afspraak met ons. Vul het onderstaande formulier in of bel 0475-486300.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Zoektermen: