Zonder angst naar de tandarts!

By | 31/08/2012

Zonder angst naar de tandarts?  Maak dan nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF

BEL nu: 0475 – 486300

Wij hebben een team van gespecialiseerde angst tandartsen en angst coaches.  Wij hebben vestigingen in Kerkrade, Echt, Weert, Roermond, Venlo (2013) en Tilburg. Naar schatting 1,2 miljoen Nederlanders hebben vergaande angst voor de tandarts. Bij de helft van hen is de angst zo extreem dat ze niet naar de tandarts durven en hun gebit verwaarlozen. Ze durven niet voor hun angst uit te komen, kunnen er niet met anderen over praten. Ze schamen zich. Iedere ochtend worden ze weer pijnlijk geconfronteerd met hun probleem zodra ze in de spiegel kijken.

 

Onder de groep extreem angstigen is een groot aantal kinderen. Ten gevolge van hun angst kunnen ze niet of nauwelijks meewerken met het behandelteam. Hierdoor zijn technisch gecompliceerde en soms zelfs eenvoudige behandelingen niet uitvoerbaar.

Bang zijn voor de tandarts is een normale emotie. Wij bieden hier de mogelijkheid om anders te leren omgaan met een behandeling bij de tandarts, en voor jezelf de omstandigheden zo te maken dat het goed genoeg voelt om in de tandartsstoel te zitten.

Door kennis en inzicht te krijgen in persoonlijke angst reactie, leer je de voorwaarden scheppen en vermogens in jou te gebruiken, die je zullen helpen om een tandheelkundige behandeling anders te kunnen ervaren. Dan kun je vanuit een gevoel van innerlijke kracht de voorwaarden scheppen die voor jou nodig zijn om een tandheelkundige behandeling met een rustiger gevoel te beleven.

Angst voor de tandarts is niet (meer) nodig! Maak nu een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300