Vulling tand vervangen kan snel en voordelig!

By | 17/10/2012

Vulling tand vervangenOude tand vullingen snel en voordelig vervangen?  Maak dan nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF

BEL nu: 0475 – 486300

We hebben vestigingen in Weert, Echt en Roermond en Venlo (2013). Een nadeel van de vulling van een tand is, dat deze na enige tijd kan gaan verkleuren. Soms zijn het alleen de randen, vaak ook de gehele vulling. De belangrijkste oorzaak van verkleuring is roken, maar ook koffie en thee hebben hun invloed. Oudere materialen van een tand vulling verkleuren uit zichzelf. Tandartsen krijgen dan ook vaak het verzoek om de oude tand vulling te vervangen. Soms zien patiënten op tegen zo’n behandeling in verband met de verwachte pijn. Met een verdoving is de behandeling  en vervanging van een tand vulling echter geheel pijnloos. Vulling tand snel en voordelig vervangen? Maak nu een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300

Zoektermen: