Bruggen en kronen: goed alternatief voor kiezen en tanden!

By | 10/01/2013

Meer weten over de voordelen van bruggen en kronen? Maak nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF

BEL nu: 0475 – 486300

Bruggen en kronen: goed alternatief voor kiezen en tanden!

Bruggen en kronen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor kiezen en tanden. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor bruggen en kronen is ingewikkelder dan voor een gewone vulling. U zult dan ook enkele keren bij uw tandarts moeten terugkomen. De behandeling voor kronen en bruggen verloopt in stappen. Hiervoor zijn twee of drie bezoeken aan u tandarts nodig. Kronen en bruggen worden niet direct in uw mond gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Hiervoor is ongeveer één tot twee weken tijd nodig. Uw kiezen en tanden kunnen dus tijdig vervangen worden! De voordelen van kronen en bruggen als vervanger voor kiezen en tanden zijn -bij goed onderhoud- groot:

-Kronen en bruggen zijn hygiënischer. Dus u heeft minder kans op ontstekingen in de mond.

-Kronen en bruggen kennen vaak een langere levensduur dan kiezen en tanden.

-U ziet nauwelijks verschil: uw kiezen en tanden blijven mooi en goed functioneren.

Meer weten over de voordelen van bruggen en kronen? Maak nu een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300