Esthetische tandheelkunde: een fijn gezicht én gevoel!

By | 16/01/2013

Meer weten over esthetische tandheelkunde? Maak dan nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF

BEL nu: 0475 – 486300

Esthetische tandheelkunde: een fijn gezicht én gevoel!

Esthetische tandheelkunde is eigenlijk geen vakgebied op zich maar een integraal onderdeel van het hele scala aan tandheelkundige behandelingen: Iedere behandeling heeft esthetische aspecten, de vullingen, kronen, frames, kunstgebitten, implantaten, plaatjes frames etc. Een esthetisch tandarts besteedt zeer veel tijd aan de esthetiek. En daarbij is de esthetiek mede of zelfs  hoofddoel van de behandeling.

Esthetische tandheelkunde is een ‘kunstvorm’ die ons een jeugdige, aantrekkelijke en fraaie lach bezorgt, iets wat slechts te realiseren is door een combinatie van inzicht, talent en artistieke flair, waarbij een duidelijk beeld van de wens van de patiënt onontbeerlijk is. Anders zou de lach  verworden tot een kopie van een prototype en elke vorm van persoonlijkheid of karakter ontberen.

Meer weten over de mogelijkheden van esthetische tandheelkunde? Maak nu een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300