Goede en goedkope beugel voor echt rechte tanden bij uw kind

By | 24/01/2013

Bent u op zoek naar een beugel voor uw kind?

Klik hier om u aan te melden voor een gratis intake consult!

Tanden bleken bij de tandartsBij een goede stand van het gebit passen de bovenste en onderste rij tanden perfect op elkaar en werkt het gebit als één geheel. Die ideale situatie komt bij de meeste mensen echter niet voor. Vaak staan de tanden niet netjes in de rij, passen boven- en onderkaak niet goed op elkaar of groeien de kaken verkeerd uit.

Meestal krijgen kinderen een beugel op reeds jeugdige leeftijd. Hierdoor kunnen kinderen al tijdig rechte tanden krijgen. Het aantal kinderen dat tegenwoordig een beugel draagt, is groter dan vroeger. Het is overigens niet zo dat kinderen volledig uitgewisseld moeten zijn voordat ze aan een behandeling voor rechte tanden kunnen beginnen. Het beste kan de behandeling voor rechte tanden beginnen als de kinderen in de groeiperiode zitten (10-13 jaar). Tegenwoordig is het zo dat ongeveer 45% van de Nederlandse kinderen een beugel krijgt. In onze praktijk streven wij ernaar de tanden van kinderen recht te kunnen zetten voordat ze naar de middelbare school gaan.

Benieuwd naar de behandelmethoden en de voordelige tariefstelling?

Klik hier om u aan te melden voor een consult!

 

Zoektermen: