Tanderosie voorkomen en aanpakken: broodnodig!

By | 14/01/2013

Tanderosie voorkomen en aanpakken? Maak dan nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF

BEL nu: 0475 – 486300

Tanderosie voorkomen en aanpakken: broodnodig!

Wat is tanderosie?

Tanderosie is een onomkeerbaar verlies van tandweefsel dat wordt veroorzaakt door direct contact met zuren. Tanderosie wordt zichtbaar als het uiterlijk van de tanden verandert. Tanderosie wordt voornamelijk veroorzaakt door zuren uit voeding en dranken. Het is een sluipend proces dat niet gemakkelijk te herstellen is. Maar: de tandarts kan de schade repareren en het er mooi uit laten zien. Echter: wat weg is blijft weg. Bovendien hebben alle reparaties een beperkte levensduur. Probeer tanderosie dus te voorkomen!

Meer weten over de mogelijkheden van esthetische tandheelkunde? Maak nu een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300