Verstandskiezen verwijderen kan sneller en pijnlozer!

By | 12/01/2013

Verstandskiezen verwijderen kan sneller en pijnlozer! Maak nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF

BEL nu: 0475 – 486300

Verstandskiezen verwijderen gaat sneller en pijnlozer dan u denkt!

Veel mensen kiezen om uiteenlopende redenen voor verstandskiezen verwijderen. In geval van verstandskiezen verwijderen wordt het tandvlees bij de kies losgemaakt en vaak ook een beetje bot weggenomen. Meestal worden hechtingen aangebracht die vanzelf oplossen. Na het verwijderen van verstandskiezen kunnen bijverschijnselen voorkomen. Deze bijverschijnselen zijn op zich geen reden om u ongerust over te maken. Onze tandartsen kunnen u alles vertellen over verstandskiezen verwijderen en de eventuele bijwerkingen zoveel mogelijk beperken.

Meer weten over de mogelijkheden van verstandskiezen verwijderen? Maak nu een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300