Voor elke mond een passende gebitsprothese

By | 22/01/2013

Bent u op zoek naar een gebitsprothese die echt bij u past? Voordelig en comfortabel? Maak dan nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300

Gebitsprothesen zijn er in vele soorten en maten. Er bestaan zowel vaste als losse gebitsprothesen. Ook is het mogelijk om gemakkelijk en voordelig een gehele of gedeeltelijke gebitsprothese aan te laten meten. Voor de implantatie van een passende gebitsprothese maken wij eerst een afdruk van uw boven- en onderkaak. Van deze afdruk wordt een gipsmodel gemaakt. Om de gebitsprothese verder vorm te geven wordt onder meer gekeken naar: de stand van de tanden, de vulling van de lippen en de kaken, de hoogte van het gebit, of de kiezen goed op elkaar komen en de vorm en kleur van de tanden. Na het aanbrengen van de gebitsprothese -vaak ook wel kortweg kunstgebit of klikgebit genoemd- informeren wij u uitgebreid over het onderhoud en de nazorg.

Voor vragen over de behandeling kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Maak s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300