Zo min mogelijk napijn wortelkanaalbehandeling

By | 20/01/2013

Wilt u een wortelkanaalbehandeling met zo min mogelijk napijn? Op een voordelige en comfortabele manier? Maak dan nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300

Door een wortelkanaalbehandeling kan veel tand- en kiespijn voorkomen worden. Napijn bij een wortelkanaalbehandeling is helaas nooit helemaal uit te sluiten. Wél kan de napijn tegenwoordig heel goed bestreden worden.

Een wortelkanaalbehandeling is met een verdoving meestal niet pijnlijk. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het onder algehele narcose te laten doen. Na het reinigen van de wortelkanalen kunt u eventueel napijn krijgen, die enkele dagen kan aanhouden. U kunt de napijn met een pijnstiller onderdrukken.

Een ontsteking van het kaakbot rond de wortel geneest vanzelf na het schoonmaken en vullen van de wortelkanalen. Een enkele keer is een extra behandeling nodig om de ontsteking helemaal te verhelpen. We spreken pas van een succes als ook na enige tijd, bij voorbeeld een jaar, op een röntgenfoto blijkt, dat er geen restanten van een ontsteking rond de punt van de wortel zichtbaar zijn.

De prijs van een wortelkanaalbehandeling is bij onze kliniek uiterst voordelig. Voor een overzicht van de kosten, klik hier.

Benieuwd naar onze aanpak van napijn en de kosten van een wortelkanaalbehandeling? Maak dan nu s.v.p. een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 – 486300