Alexia Kliniek een week lang in het teken van troonswisseling | Verkleed- en fotowedstrijd voor kinderen

By | 09/04/2013

Bij de tandartsen van de Alexia Klinieken in Weert, Roermond en Echt is het in de week van 22 april tot en met 3 mei net als in de rest van Nederland ook feest. De klinieken worden in koninklijke stijl aangekleed en er wordt een wedstrijd voor de kinderen georganiseerd.

Kinderen uit de hele regio mogen als prins of prinses de tandartsenpraktijk in Weert, Echt en Roermond bezoeken tijdens hun afspraak. Daar worden zij als koninklijke hoogheid ontvangen en ze mogen in koninklijke stijl op de foto. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen vervolgens via Facebook stemmen op de leukste foto en degene met de meeste likes ontvangt een leuke prijs. De patiëntjes worden bovendien na afloop van hun afspraak gekroond als koning of koningin van de tandartspraktijk. Tot slot ontvangen alle kinderen die verkleed zijn een leuke verrassing.

Peter Spijkers, eigenaar van de Alexia Kliniek: “In onze praktijken geven wij altijd extra aandacht aan kinderen, zodat zij meer vertrouwd raken met de tandarts. Naast onze bijzondere aanpak bij nieuwe patiëntjes organiseren we ook leuke activiteiten, zoals deze speciale kroningsweek.”

Over de Alexia Kliniek

De Alexia Kliniek biedt totale mondzorg voor zowel volwassenen als  kinderen in haar praktijken in Weert, Roermond en Echt. Met diverse specialismen voorzien zij de patiënten van de best passende mondzorg. Om kinderen meer vertrouwd te maken met de tandarts, organiseren zij regelmatig leuke activiteiten.