Totale mondzorg voor jong en oud bij de Alexia Kliniek

By | 09/04/2013

Een gezond gebit voor jong en oud. Dat is wat de Alexia kliniek in Weert, Roermond en Echt u kan bieden. De Alexia kliniek is specialist op het gebied van mondzorg en tandheelkundige behandelingen en biedt totale mondzorg voor volwassenen en kinderen. Met onze verschillende disciplines op het gebied tandheelkunde, orthodontie en logopedie bieden wij u perfecte zorg die voor u van belang is.

Uitbreiding van specialismen

Een gebit verdient de juiste aandacht en daar gaan wij nauwkeurig mee om. Door het brede aanbod van tandheelkundige behandelingen, voorzien wij onze patiënten van de beste zorg die zij nodig hebben.  Wanneer u naast reguliere behandelingen ook andere specialistische mondzorg nodig heeft, dan bent u bij ons op het juiste adres. Het brede team van specialisten bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, een orthodontist, een logopedist en een kindertandarts. Door de optimale samenwerking tussen verschillende disciplines, kunnen afwijkingen in het gebit in een vroeg stadium behandeld worden.

Educatieve programma’s voor kleuters

De Alexia Kliniek geeft speciale aandacht voor de behandeling van kinderen. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd waardoor kinderen op een leuke manier kennis maken met de tandarts. Zo mogen kinderen van basisscholen samen met hun klasgenootjes een bezoek brengen aan de tandarts en leren ze meer over de tandarts en de controle van het gebit. Daarnaast staat de praktijk van 27 april tot en met 3 mei geheel in het teken van de troonswisseling en mogen alle kinderen als prins of prinses de praktijk bezoeken. Degene die als best verkleed is, ontvangt van ons een leuke prijs.

Voor meer informatie over onze meer informatie over onze specialismen en onze werkwijzen kunt u terecht op www.alexiakliniek.nl. Hier vindt u tevens meer informatie over de activiteiten die wij voor kinderen. Uiteraard kunt u ook altijd een bezoek brengen aan van onze locaties. Wij zien u graag terug in de Alexia Kliniek en staan u graag te woord.