Vacature tandarts Noord Limburg

By | 10/03/2014

Functie: Tandarts
Locatie: Echt/Weert/Roermond
Waardering: Conform NMT richtlijnen
Aantal uur: Parttime
Plaatsing: per direct
Contactpersoon: Helen Harks

Bedrijfsprofiel
Onze Alexia Kliniek heeft vestigingen in Echt, Weert, Roermond en Kerkarde. Deze moderne tandartspraktijken hebben meerdere behandelkamers, een eigen kinderkliniek en bieden, als eerste in Nederland, narcosebehandelingen aan. De praktijken zijn voorzien van de allernieuwste technieken. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer. Wij zijn daarom op zoek naar een tandarts met een open persoonlijkheid, ook naar de patiënten toe, die het team wil komen versterken. Affiniteit met angstpatiënten is een pre.

Functieomschrijving
Wij zijn voor onze klinieken zijn we op zoek naar een tandarts die het leuke team wil komen versterken. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse?

Neem contact op met Helen Harks: h.harks@alexiakliniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.