Super (beoordeling van onze tandartsen door M.Jansen-Huisman)

By | 08/06/2015

Met dank aan zowel Kerkrade als Echt en Roermond.
IK grootste angsthaas en schijtlap heb een verwijsbrief van mijn huisarts gehad. Ik kon altijd eens gaan praten. Hahaha. Van praten kwam meer.

Men heeft alle tijd. Men legt alles duidelijk uit. Ook wat men gaat doen.
28 mei moest het dan gebeuren. Onder narcose zowel boven als onder er alles uit en een prothese.

Je raad het al stijf van de zenuwen tot de laatste seconde onzeker of wel zou gaan zitten.
Maar met alle steun en ondersteuning van mijn man en de mensen van de kliniek die super zijn en de rust die er heerst is het toch gebeurd.

Dan de nazorg. Ook perfect. Die kan ik in Echt en Roermond doen.

Nou eerste keer spoelen en zelf uithalen zag ik niet zitten. Dus afspraak in Roermond. Ook daar weer alle rust en alle tijd en alle uitleg. Gelijk hebben ze ook maar de eerste drukpuntjes weg gehaald.

Tja weekend veel pijn naar een dienstdoende arts. Dat was minder.
Maandag gelijk afspraak in Echt bij Perry. Super. En het hielp eventjes.
Maar dinsdag weer veel drukpuntpijn. Afspraak woensdag met Perry.

Die heeft er voor gezorgd dat ik een pijnloos weekend met vrienden door kon brengen.
En nu is de pijn nog steeds weg van drukpunten. Zo hier en daar een kleine irritatie maar niet dat je zegt daar moeten ze gelijk iets aan doen.
Maar ik weet dat zodra ik bel ik ook terecht kan en dat ze al het mogelijke zullen doen om te helpen.

Enige wat tegen valt is dat ik nog niet kan kauwen.
Mij was al aangepraat dat ik abnormaal was en me aanstelde.
Ik had per mail een paar vragen gesteld en ik werd echt heel snel terug gebeld en gerust gesteld en niet zomaar loos maar ook echt zo dat ik het los kon laten. Dat ik het tijd moet geven. En waarom. Mede door dat heb ik ook een fijn weekend gehad.

Ik ben voor hun heel lastig want ondanks dat alles eruit is ga ik nog niet met een gerust hart zitten wanneer ze eruit halen om er iets aan te doen en ze dan even willen kijken of en waar de punten zitten.

En wederom de rust, het geduld. En het voor de zoveelste keer uitleggen/vertellen omdat ik het van de spanning niet mee krijg of verkeerd opvat.

Wanneer het al die tijd zo blijft tot het blijvende gebit er is en goed zit dan mag ik mijn handen dicht knijpen dat zulke kanjers het op kunnen brengen om mensen zoals ik toch te kunnen helpen.
Ik kan tot nu toe alleen maar alle lof uitspreken.
Gerust zal ik er echt nooit op worden maar heb in de mensen van de kliniek wel wat vertrouwen gekregen. Omdat hun perfect omgaan mijn wachten op dat het niet goed gaat. Ik dat altijd verwacht en zij tot nu toe bewezen hebben dat het niet altijd mis hoeft te gaan.
Dat men niet altijd boos hoeft te worden of zal worden omdat ik helemaal in de stress en zenuwen zit.

Dus ja ik kan het iedereen aanraden.
En niets anders doen dan zeggen Dank je wel team Amalia en Alexia en Oranje kliniek.

Bekijk hier nog meer beoordelingen