Alexia Klinieken maken wensen waar voor ouderen op Nationale Ouderendag 2 oktober

By | 24/09/2015

Perry met patientOp vrijdag 2 oktober wordt de Nationale Ouderendag georganiseerd. Op deze dag worden zoveel mogelijk individuele wensen van ouderen gerealiseerd. Alexia Klinieken Weert, Echt en Roermond werken actief aan het verbeteren van mondzorg voor ouderen. Buiten onze normale aandacht voor de oudere patiënten hebben wij op deze dag een speciaal programma opgesteld.

Op vrijdag 2 oktober geven onze preventie-assistenten gratis voorlichting op het gebied van mondverzorging bij ouderen. Daarnaast kunt u ook terecht voor uitleg over implantaten, protheses en ons Thuisbezoekproject. Na afloop krijgt u van ons een goodybag mee met informatiemateriaal en leuke, praktische mondzorgproducten.

De voorlichtingsgesprekken worden gehouden tussen:

  • 00 en 13.00 uur in onze praktijk in Roermond
  • 00 en 13.00 uur in onze praktijk in Weert
  • 00 en 17.00 uur in onze praktijk in Echt

Wilt u zich aanmelden voor een gratis voorlichtingsgesprek, neem dan contact op via 0475-486300 of E-mail: info@alexiakliniek.nl

Graag tot ziens!

Team Alexia Klinieken