Vacature tandartsassistente Echt

By | 30/10/2019
Tandvisie Roermond
Wij zijn een ‘Lieve tandarts’ praktijk

Functie: tandartsassistente
Locatie: Echt
Waardering: conform KNMT richtlijnen
Aantal uur: parttime/fulltime
Plaatsing: per direct
Contactpersoon: Helen Harks

Bedrijfsprofiel
Onze Alexia Kliniek heeft vestigingen in Echt, Weert en Roermond. Deze moderne tandartspraktijken hebben meerdere behandelkamers. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen om. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer. Wij zijn daarom op zoek naar een assistente met een open persoonlijkheid, ook naar de patiënten toe, die het team wil komen versterken.

Functieomschrijving
Wij zijn, vanwege groei, voor onze klinieken op zoek naar een assistente die het leuke team wil komen versterken. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom. Je komt te werken naast een aantal enthousiaste collega’s. De uitbreiding is nodig vanwege de grote aanwas van nieuwe patiënten die dagelijks onze klinieken vinden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse?

Neem contact op met Helen Harks: h.harks@alexiakliniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.