Ervaringen van patiënten

Laat hier uw reactie achter over ons of lees ervaringen van andere patiënten.

Mvr

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Vandaag ben ik en mijn partner fantastisch professioneel geholpen door de uiterst bekwame tandarts en mondhygiëniste te werkzaam bij Alexia kliniek in Weert. Onzettend blij zijn wij dat wij deze overstap gemaakt hebben! In het verleden veel last gehad van mallofiede tandartspraktijken. Bijdeze de complimententen voor het werkend personeel bij de Alexia kliniek ..zeer vakbekwaam ..vriendelijk..rustig..en vooral zeer vakbekwaam. Chappeau en dank jullie wel ! Wij komen de komende jaren als tevreden patienten terug!
- Esmeralda

Dhr

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Goede middag, mijn eerst behandeling gehad in echt bij tandarts Bettina Ibold en assistent, zeer geduldig hele fijne uitleg tijdens de behandeling! Nemen de tijd. Blij dat ik deze tandarts heb gevonden..
- Marc

Kunstgebit

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Heb heel lang moeten wachten eer ik eindelijk 'n nieuw kunstgebit kon krijgen... Eerst werd voorgesteld om inplantaten te laten plaatsen...Kreeg te weinig informatie hierover en werd ook erg bang om die ingreep te laten doen..Heb die ook daarna geweigerd en achteraf heb ik toch 'n goeie keuze gemaakt... De gespecialiseerde tandarts heeft goed werk geleverd en ben nu echt blij mee dat 't kunstgebit met wat geschaaf erg goed zit en kan alles goed eten en zit ook goed vast... Dank voor de specialisatie voor 'n goedzittende kunstgebit...Had 't nooit gehoopt en nogmaals erg blij mee... Groet, R. Wijnants
- Wijnants