Sanne Geefshuijsen | Mondhygienist

Sanne Geefshuijsen | Mondhygieniste

Sanne Geefshuijsen | Mondhygieniste

Mijn naam is Sanne Geefshuijsen, 25 jaar oud en ben woonachtig in Geleen.
Vanwege mijn studie Mondzorgkunde heb ik vijf jaren in hartje Nijmegen gewoond. Vanaf 2010 ben ik als tandartsassistente werkzaam geweest bij de Alexia Kliniek te Echt. Voornamelijk in de weekenden, wanneer ik weer naar het mooie Limburg kwam, was ik hier vaak te vinden. In het laatste jaar van mijn opleiding, heb ik bij de Alexia Kliniek in Roermond als preventieassistente gewerkt.

In juni van dit jaar heb ik mijn diploma gehaald en ben ik werkzaam als mondhygiënist in Roermond. Ik ben hier aanwezig op de maandag, dinsdag en op twee zaterdagen in de maand. Al vele jaren werk ik met veel plezier bij de Alexia kliniek. Dit mede door mijn gezellige en lieve collega’s en de disciplinaire samenwerking binnen de organisatie.

Daarnaast heb ik tijdens mijn studie veel mogen leren bij de Alexia Kliniek. Zo heb ik tijdens mijn stageperiode, mijn restauratieve vaardigheden mogen ontwikkelen bij een collega tandarts. Tevens heb ik ervoor gekozen om tijdens mijn opleiding mijzelf te specialiseren op het gebied van ouderen, gehandicapten, oncologische patiënten en patiënten met een specifiek ziektebeeld zoals bijvoorbeeld diabetes enz.

Ik hoop jullie in de praktijk terug te zien.